Katkarapu-crustadit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Crustadit ovat herkullisia suupaloja ja ne sopivat hyvin monenlaiseen tilanteeseen aina illanistujaisista isompiinkin juhlahetkiin pikkusuolaiseksi tai vaikkapa alkupalaksi.
Valmista täyte halutessasi edellisenä päivänä valmiiksi ja lusikoi tarjoilupäivänä rapeiden kuorten täytteeksi.
Hieman juhlavampaa ulkonäköä saat, kun pursotat täytteen.
Voit käyttää vaihdellen erilaisia tuorejuustoja ja täyteaineksia kasviksista erilaisiin lihoihin.
Nämä crustadit ovat saaneet täytteensä katkaravuista.
Katkarapu-crustadit
24 kpl
24 valmista crustadia
200 g katkaraputuorejuustoa
1 pieni prk smetanaa
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
minttua tai tilliä silppuna
360/170 g katkarapuja liemessä valutettuna (2/3 osa täytteeseen, loput koristeluun)
Vatkaa katkaraputuorejuusto, smetana, valkosipulinkynsi ja silputut yrtit tasaiseksi.
Sekoita joukkoon katkaravut, joita voit halutessasi hieman hienontaa.
Pursota täyte crustadeihin ja koristele katkaravuilla.