Kananpojan herkkuwrapit

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • Kariniemen Kananpojan sisäfilee
  • vehnätortilla
  • jääsalaatti
  • basilika
  • punasipuli
  • babypinaatti
  • juusto
  • creme fraiche
  • valkosipulinkynsi
  • vihreä pesto

Koulujen alkaessa helpot välipalat ja nuorillekin maistuvat
pikkusuolaiset maistuvat taas!
Wrapit ovat mukavaa pikkusyömistä, jonka ruokaisuutta voi säädellä
oman mieltymyksen tai nälän mukaan.
Laita täytteeksi omia lempitäytteitäsi ja kääri valmiiksi taskuksi
jääkaappiin odottamaan ruokailijoita.
Wrapit sopivat myös ruokaisaksi retkievääksi!


Kananpojan herkkuwrapit


6 kpl

1 rkl öljyä paistamiseen
1 pkt (10-12 kpl) Kariniemen Kananpojan sisäfileetä, hunajamarinoitu
1 pkt (6 kpl) Wrappeja, isoja vehnätortilloja

1 ruukku jääsalaattia
1 ruukku basilikaa
2 pientä punasipulia renkaina
n. 70 g babypinaattia
100-150 g voimakasta juustoa kuutioina tai suikaleina (esim. Emmental tai Polar)
1-2 nektariinia lohkoina

Kastike:
200 g creme fraichea
1 valkosipulinkynsi murskana
2-3 tl vihreää pestoa

Paista Kananpojan sisäfileet parilapannulla öljyssä molemmin puolin.
Jaa wrapeille jääsalaattia, basilikaa, punasipulirenkaita,
babypinaattia ja voimakasta juustoa suikaleina tai kuutioina.
Laita päälle yksi tai kaksi kypsää Kananpojan sisäfileetä ja laita
annoksen raikastukseksi nektariinilohkoja.

Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja jaa muiden ainesten päälle.
Käännä wrapit taskuiksi ja nosta tarjolle.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä