Kananpojan hampurilaiset

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

32 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • korppujauho
  • vesi
  • kerma
  • broilerin jauheliha
  • kananmuna
  • curryjauhe
  • suola
  • öljy
  • margariini
  • tomaatti
  • keltasipuli
  • kurkku
  • maustekurkku
  • halloumijuusto
  • ananasrengas
  • jääsalaatti
  • ketsuppi
  • valkosipulimajoneesi
  • currymajoneesi

Nämä hampurilaiset maistuivat niin isoille, kuin pienillekin ruokailijoille.
Täytteet sai jokainen valita oman mieltymyksenä mukaan. Hellapoliisi söi omansa tietysti kaikilla täytteillä.

Tästä murekeannoksesta tulee kahdeksan reilun kokoista pihviä.

Kananpojan hampurilaiset

8 kpl isoja hampurilaissämpylöitä

pihvit 8 kpl:
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä tai kermaa
400 g broilerin jauhelihaa
1 muna
currya jauheena
suolaa
öljyä tai margariinia paistamiseen

muut lisäkkeet:
tomaattia viipaleina
keltasipulia renkaina (joko raakana tai kuullotettuna)
tuorekurkkua viipaleina
maustekurkkua viipaleina
Halloumi-juustoa viipaloituna ja paistettuna rapeaksi
ananasrenkaita paistettuna
jääsalaattia
ketsuppia
valkosipulilla ja currylla maustettua majoneesia

Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon, anna turvota hetki.
Lisää jauheliha, muna ja mausteet, sekoita tasaiseksi.

Jaa taikina kahdeksaan yhtä suureen osaan ja paista kuumassa pannussa öljyssä tai margariinissa molemmin puolin kypsäksi.
Kuullota sipulirenkaat, paista Halloumi-juusto ja ananasviipaleet kuumassa pannussa, käsittele muut täyteainekset.
Mausta valmis majoneesi valkosipulimurskalla ja paprikajauheella.
Lämmitä lopuksi hampurilaissämpylät mikrossa, voileipägrillissä tai leivänpaahtimen päällä.

Täytä sämpylät mielesi mukaan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä