Iloinen kala

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- pågen limpukka leipäviipale
- tuorejuusto
- kylmäsavulohi
- punainen paprika
- limequat
- juusto
- mustapippuri
- ruohosipuli
Leipäviipaleista voit helposti valmistaa hauskan näköisiä tarjottavia pienille ja isoillekin herkkusuille. Valmista hauska kalaleipä ja käytä halutessasi kylmäsavulohen tilalla lämminsavulohta tai vaikkapa tonnikalaa.
Iloinen kala
1 annos
1 Pågen Limpukka leipäviipale
n. 1 rkl tuorejuustoa (esim. yrtti tai ruohosipuli)
muutama ohut viipale kylmäsavulohta
pieni pala punaista paprikaa
rengas limequatia tai juustoa
mustapippuri
ruohosipulia
Leikkaa leivinpaperista kaava-arkki kalan muotoon.
Laita kaava leipäviipaleen päälle ja leikkaa reunoja myöten.
Levitä pinnalle tuorejuustoa ja asettele kylmäsavulohiviipaleet päälle.
Silppua paprikapala ja laita evän kohtiin.
Leikkaa limequatista tai juustoviipaleesta pyöreät viipaleet silmäksi ja ilmakupliksi.
Laita yksi viipale silmäksi ja laita päälle vielä mustapippuri.
Koristele pyrstö ruohosipulilla.
Laita leipä tarjolle ja asettele ilmakuplat suun eteen.