Illanistujaisten rouheat suupalat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- pågen rasker
- kasvisliemi
- ruohosipulituorejuusto
- punainen paprika
- kevätsipuli
- ruohosipuli
- mozzarellapallo
- kirsikkatomaatti
- basilika
- poron kylmäsavupaisti
Juhlatarjoiluissa pienet suupalat ovat kivoja, koska tarjottavaa on usein paljon ja kaikkea on kiva maistaa. Ota erilaisilla piparkakkumuoteilla leipäviipaleista paloja, kostuta hieman ja täytä lempitäytteilläsi.
Taikinanjuureen leivottu Rasker on täynnä ihanuuksia: täysjyvävehnää,
rouhittua täysjyväruista, kauraa, vehnähiutaleita ja lisäherkkuna
auringonkukan- ja pellavansiemeniä.
Illanistujaisten rouheat suupalat
noin 50-60 cocktailpalaa
12-14 viipaletta Pågen Rasker Rouhea Jättitoastia
Kostutus:
1 ½ dl kasvislientä
Täyte:
400 g ruohosipulituorejuustoa
1 pienehkö punainen paprika pieninä kuutioina
1 dl kevätsipulia tai ruohosipulia silppuna
Koristelu:
n. 100 g mozzarellapalloja
n. 100 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
½ dl silputtua basilikaa
TAI 100 g poron kylmäsavupaistia
Aloita valmistamalla täyte.
Sekoita ruohosipulituorejuusto, pieneksi silputtu paprika ja kevät- tai ruohosipuli tasaiseksi tahnaksi.
Leikkaa leivistä reunat ja ota muotilla jokaisesta leivästä 3-4 palaa. Kostuta leipäpalat kevyesti kasvisliemellä.
Levitä tai pursota leipäpalojen päälle tahnaa ja nosta kaksi palaa päällekkäin.
Kääntele mozzarellapallot silputussa basilikassa.
Paina leipäpaloihin halutessasi cocktailtikku ja laita tikkuun myös mozzarellapallo ja puolitettu kirsikkatomaatti. Voit jättää cocktailtikun myös pois.
Koristeluun sopii raikkaat viinirypäleet ja tuoreet yrtit. Näyttävän näköisiä annoksia saat, kun käännät pinnalle kylmäsavupororuusukkeen.