Halloumileivät

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 4 rkl oliiviöljy
  • 4 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • 300 g halloumijuusto
  • 4 rengasta tuore ananas
  • 4 miniluumutomaatti
  • (vaihtoehto) kirsikkatomaatti
  • kuivattu basilika
  • (vaihtoehto) kuivattu oregano
Koristeluun:
  • tuore basilika
  • mustapippurirouhe

Upea syksyn ruska näyttäytyy vaihtuvana luonnon taideteoksena.
Nyt on ihana hetki kotoilla ja nauttia perheen kesken herkullista pikkusuolaista. Nämä makean suolaiset suupalat sopivat hyvin vaikkapa viikonlopun herkutteluun tai ihan iltapalaksi arkena.

Halloumileivät
4 annosta

1 valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
4 viipaletta Maalahden Limppua
2 rkl oliiviöljyä
300 g halloumi-juustoa viipaleina
4 rengasta tuoretta ananasta
4 miniluumu- tai kirsikkatomaattia
ripaus kuivattua basilikaa tai oreganoa

Koristeluun:
tuoretta basilikaa
(mustapippuria myllystä)

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla ja laita valkosipuli ja limppuviipaleet pannulle ja paista molemmin puolin. Nosta sivuun.
Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista halloumiviipaleet molemmin puolin, kunnes saavat hieman väriä ja pehmenevät.
Paista molemmin puolin myös ananasrenkaat ja miniluumu- tai kirsikkatomaatit. Kokoa leivät siten, että alla on halloumiviipale ja päällä ananasrengas. Nosta keskelle tomaatti. Ripottele pinnalle kuivattua basilikaa tai oreganoa ja koristele tuoreella basilikalla. Rouhi halutessasi pinnalle hieman mustapippuria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä