Sitruunaposset

  • 15 min Työaika
  • 2 h 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Dansukker kanssa.

Sitruunaposset valmistuvat helposti vain kolmesta raaka-aineesta.
Sitruuna hyydyttää keitetyn kerman ja tuloksena on samettisen pehmeä kermavanukas. Tyylikäs jälkiruoka voidaan valmistaa jo vaikka edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä. Voit halutessasi koristella jälkiruoat myös tuoreilla marjoilla.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 rkl sitruunan raastettua kuorta
  • 1 dl sitruunan mehu

Ohje

  • Mittaa kuohukerma ja Siro sokeri kattilaan ja anna kiehua noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen.
  • Pese sitruuna ja raasta kuori. Purista mehu ja mittaa tarvittava määrä.
  • Ota kiehuva kerma-sokeriseos sivuun liedeltä ja lisää sitruunan kuoriraaste ja sitruunamehu, sekoita.
  • Jaa seos annosastioihin ja nosta jääkaappiin.
  • Anna jähmettyä muutama tunti tai yön yli.
  • Raasta koristeeksi sitruunan kuorta tai tarjoa halutessasi seuraksi tuoreita marjoja.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: