Omenainen laskiaisrinkeli

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 Keski Pullanmakuinen rinkeli
  • 1 dl maito
  • 1½ tl vaniljasokeri
  • 200 g omenamarmeladi
  • kaneli
  • 100 g maitorahka
  • 1 dl vispikerma
  • 2 rkl sokeri
  • 2 rkl mantelilastu
  • 4 viipaletta mantelimassa
  • vaniljatanko
Laskiaispullan voit valmistaa myös herkullisesta pullanmakuisesta rinkelistä. Omenamarmeladi sopii erinomaisesti täytteeksi kerma-rahkan kanssa.
Nämä valmistuvat näppärästi myös yllätysvieraille.

Omenainen laskiaisrinkeli
4 annosta

4 Keski Pullanmakuista rinkeliä
n. 1 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria

Täyte:

200 g omenamarmeladia
ripaus kanelia
1 dl vispikermaa
100 g maitorahkaa
2 rkl sokeria
½ tl vaniljasokeria
2 rkl mantelilastuja

Pinnalle:

4 viipaletta mantelimassaa
vaniljatankoa myllystä

Halkaise Pullanmakuiset rinkelit ja kostuta leikkauspinnat vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
Pursota omenamarmeladista nokareita kostutetun pohjaosan päälle ja ripottele pinnalle kanelia.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri.
Pursota ruusukkeet omenamarmeladin väleihin.
Ripottele pinnalle hieman mantelilastuja.
Nosta kansiosat päälle ja leikkaa jokaisen pullarinkelin keskikoloon ohut viipale mantelimassaa.

Nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: