Omenainen laskiaisrinkeli
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 Keski Pullanmakuinen rinkeli
- 1 dl maito
- 1½ tl vaniljasokeri
- 200 g omenamarmeladi
- kaneli
- 100 g maitorahka
- 1 dl vispikerma
- 2 rkl sokeri
- 2 rkl mantelilastu
- 4 viipaletta mantelimassa
- vaniljatanko
Laskiaispullan voit valmistaa myös herkullisesta pullanmakuisesta rinkelistä. Omenamarmeladi sopii erinomaisesti täytteeksi kerma-rahkan kanssa.
Nämä valmistuvat näppärästi myös yllätysvieraille.
Nämä valmistuvat näppärästi myös yllätysvieraille.
Omenainen laskiaisrinkeli
4 annosta
4 Keski Pullanmakuista rinkeliä
n. 1 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria
Täyte:
200 g omenamarmeladia
ripaus kanelia
1 dl vispikermaa
100 g maitorahkaa
2 rkl sokeria
½ tl vaniljasokeria
2 rkl mantelilastuja
Pinnalle:
4 viipaletta mantelimassaa
vaniljatankoa myllystä
Halkaise Pullanmakuiset rinkelit ja kostuta leikkauspinnat vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
Pursota omenamarmeladista nokareita kostutetun pohjaosan päälle ja ripottele pinnalle kanelia.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri.
Pursota ruusukkeet omenamarmeladin väleihin.
Ripottele pinnalle hieman mantelilastuja.
Nosta kansiosat päälle ja leikkaa jokaisen pullarinkelin keskikoloon ohut viipale mantelimassaa.
Nauti!