Mansikkamisut

  • 20 min Työaika
  • 2 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Mansikkamisut
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Bonne logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bonne kanssa.

Mitä olisi kesä ilman ihania kesäherkkuja? Bonne soseista valmistat helposti erilaiset kesäherkut monessa muodossa. Juomalaseihin tai jälkiruokamaljoihin kootut mansikkamisut valmistat näppärästi isollekin joukolle.
Ota ainekset esille ja kokoa. Anna seistä mielellään muutama tunti jääkaapissa ennen tarjoilua.

Katso lisää Bonne -reseptejä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 24 savoiardikeksiä
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 kananmunaa
  • ¾ dl sokeria
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • ½ l Bonne mansikkasosetta
Koristeluun:
  • mansikoita
  • marenkeja

Valmistusohje

  • Ota savoiardikeksit esille.
  • Laita maito syvälle lautaselle ja sekoita joukkoon vaniljasokeri.
  • Erottele kananmunista valkuaiset ja keltuaiset.
  • Vaahdota munanvalkuaiset ja 1 rkl sokeria valkoiseksi vaahdoksi.
  • Vaahdota munankeltuaiset ja loput sokerista vaahdoksi.
  • Sekoita joukkoon mascarponejuusto.
  • Kääntele lopuksi joukkoon valkuaisvaahto ja vaniljasokeri.
  • Ota esille juomalasit tai jälkiruokakulhot.
  • Kääntele savoiardikeksit vanilja-maidossa ja paloittele tarvittaessa, jotta mahtuvat kerroksittain laseihin tai kulhoihin.
  • Laita kerroksittain kostutettuja keksejä, vaahtoa ja mansikkasosetta.
  • Koristele tuoreilla mansikoilla ja murustetulla marengilla.
  • Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  • Mansikkamisut ovat valmiita tarjottavaksi!
Mansikkamisut

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: