Mansikkamisut
- 20 min Työaika
- 2 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bonne kanssa.
Mitä olisi kesä ilman ihania kesäherkkuja? Bonne soseista valmistat helposti erilaiset kesäherkut monessa muodossa. Juomalaseihin tai jälkiruokamaljoihin kootut mansikkamisut valmistat näppärästi isollekin joukolle.
Ota ainekset esille ja kokoa. Anna seistä mielellään muutama tunti jääkaapissa ennen tarjoilua.
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 24 savoiardikeksiä
- 1 tl vaniljasokeria
- 3 kananmunaa
- ¾ dl sokeria
- 250 g mascarponejuustoa
- 2 tl vaniljasokeria
- ½ l Bonne mansikkasosetta
Koristeluun:
- mansikoita
- marenkeja
Valmistusohje
- Ota savoiardikeksit esille.
- Laita maito syvälle lautaselle ja sekoita joukkoon vaniljasokeri.
- Erottele kananmunista valkuaiset ja keltuaiset.
- Vaahdota munanvalkuaiset ja 1 rkl sokeria valkoiseksi vaahdoksi.
- Vaahdota munankeltuaiset ja loput sokerista vaahdoksi.
- Sekoita joukkoon mascarponejuusto.
- Kääntele lopuksi joukkoon valkuaisvaahto ja vaniljasokeri.
- Ota esille juomalasit tai jälkiruokakulhot.
- Kääntele savoiardikeksit vanilja-maidossa ja paloittele tarvittaessa, jotta mahtuvat kerroksittain laseihin tai kulhoihin.
- Laita kerroksittain kostutettuja keksejä, vaahtoa ja mansikkasosetta.
- Koristele tuoreilla mansikoilla ja murustetulla marengilla.
- Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
- Mansikkamisut ovat valmiita tarjottavaksi!