Kirsikka-kermarinkelit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Hienostuneet kirsikka-kermarinkelit sopivat vaikkapa jouluaaton juhlapöytään jälkiruoaksi.
Voit leikata rinkeleistä pieniä suupaloja. Halutessasi voit korvata kirsikkaliköörin kirsikka- tai marjamehulla.
Kirsikka-kermarinkelit
4 annosta
2 Keski Vaniljarinkeliä
1/2 dl kirsikkalikööriä
1/2 dl vettä
1 1/2 dl kirsikkahilloa
1 dl vispikermaa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Koristeeksi:
8 cocktailkirsikkaa
suklaalastuja
kanelia
Halkaise Vaniljarinkelit.
Sekoita kirsikkalikööri ja vesi keskenään.
Kostuta rinkelinpuolikkaat liemellä.
Levitä kirsikkahillo rinkeleille.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Pursota kermavaahtoa hillon päälle nokareina.
Koristele cocktailkirsikoilla ja suklaalastuilla.
Ripottele pinnalle hieman kanelia.