Pikainen pekoni-kantarellipasta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- pekoni
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- kantarelli
- meetwurstisulatejuusto
- suokakerma
- mustapippuri
- persilja
Pikainen pekoni-kantarellipasta
2-3 annosta
170 g pekonia silputtuna
1 iso sipuli silppuna
3 isoa valkosipulinkynttä silputtuna
0,5 l kantarelleja silputtuna
200 g (Pirkka) meetwurstisulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
mustapippuria rouheena
persiljaa
Kuumenna pannu, paista pekonit rapeaksi, lisää sipulisilppu ja valkosipulit, sekä kantarellit. Paista muutama minuutti. Lisää joukkoon sulatejuusto ja kerma, kuumenna. Rouhi pinnalle mustapippuria. Ripottele joukkoon persiljasilppua.
Tarjoa lisäksi pastaa.