Pekoni-ananaspastaa

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- tagliatelle pasta
- vesi
- suola
- pekoni
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- smetana
- ruokakerma
- ananaspalat
Ihanan tirisevää pekonia ei voi vastustaa!
Helppo pastaruoka syntyy Hellapoliisin tapaan helposti ja nopeasti, vähistä raaka-aineista.
Kas näin, olkaa hyvä!
Pekoni-ananaspastaa
250 g Barilla pinaatti tagliatellea
vettä
ripaus suolaa
340 g Amerikan pekonia silppuna
2 sipulia silppuna
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g smetanaa
2 1/2 dl Ruokakerma Sweet & Sour
1 pieni prk ananaspaloja
Keitä tagliatelle suolalla maustetussa vedessä, valuta.
Paista pekonisilppu kuumassa pannussa, lisää joukkoon sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Lisää smetana ja ruokakerma sweet & sour, sekä valutetut ananaspalat. Kuumenna.
Tarjoa pinaattipastan kanssa.
