Jauhelihapasta
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 8 kerää Tagliatelle-pastaa
- vettä
- suolaa
- tilkka öljyä
- 400 g jauhelihaa
- 1 iso sipuli silppuna
- 3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- Pasta Rossa -mausteseosta myllystä
- mustapippuria rouheena
- 4 dl ruokakermaa
Pinnalle:
- tuoretta persiljaa silppuna
- parmesaaniraastetta
Valmistusohje
- Laita pasta kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen, keitä melkein kypsäksi.
- Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista jauheliha ja sipulisilppu kypsäksi, mausta valkosipulilla ja pasta Rossa -mausteseoksella, sekä mustapippurilla.
- Valuta pasta. Laita se takaisin kattilaan, lisää joukkoon jauhelihaseos, sekä kerma, kääntele sekaisin ja kuumenna.
- Tarkista maku.
- Tarjoa jauhelihapasta parmesaaniraasteen ja silputun persiljan kanssa.
- Vinkki! Kokeile pastan joukkoon myös tillisilppua.