Jauhelihapasta

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Jauhelihapasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

88 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Jauhelihapasta on yksi suomalaisten arkiherkuista. Tämä on myös ensimmäisiä reseptejä Hellapoliisi -sivustolla. Tämä arkiherkku ei ole menettänyt suosiota vuosien saatossa. Voit käyttää jauhelihan sijasta vaikka kananjauhelihaa tai kasvispohjaista proteiinia.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 8 kerää Tagliatelle-pastaa
  • vettä
  • suolaa
  • tilkka öljyä
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 iso sipuli silppuna
  • 3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • Pasta Rossa -mausteseosta myllystä
  • mustapippuria rouheena
  • 4 dl ruokakermaa
Pinnalle:
  • tuoretta persiljaa silppuna
  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

  • Laita pasta kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen, keitä melkein kypsäksi.
  • Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista jauheliha ja sipulisilppu kypsäksi, mausta valkosipulilla ja pasta Rossa -mausteseoksella, sekä mustapippurilla.
  • Valuta pasta. Laita se takaisin kattilaan, lisää joukkoon jauhelihaseos, sekä kerma, kääntele sekaisin ja kuumenna.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa jauhelihapasta parmesaaniraasteen ja silputun persiljan kanssa.
  • Vinkki! Kokeile pastan joukkoon myös tillisilppua.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä