Naudanfileerullat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Mureat naudanfileerullat sopivat juhlahetkeen tai pyhäpäivän herkutteluun.
Varaa kutakin ruokailijaa kohden muutama rulla.
Mureat naudanfileerullat
10 rullaa
1 kg naudan ulkofileetä
suolaa
minttua tai muuta yrttiä
yrttipippuria tai mustapippuria
valkosipulituorejuustoa tai juustoraastetta
2 1/2 dl ruokakermaa
yrttipippuria
1 rkl sinappia
1-2 rkl HP-kastiketta
2 valkosipulinkynttä
Leikkaa ulkofilee tasakokoisiksi pihveiksi ja nuiji kelmun välissä ohuiksi leikkeiksi.
Ripottele pinnalle suolaa ja minttua tai muuta yrttiä, sekä yrttipippuria.
Sivele leikkeiden pinnalle valkosipulituorejuustoa tai juustoraastetta.
Kääri leikkeet rullalle ja paista ensin saumapuoli alaspäin kauttaaltaan pintaan väri.
Nosta rullat uunivuokaan vieretysten.
Sekoita keskenään kerma ja muut jäljellä olevat ainekset. Kaada seos rullien päälle.
Kypsennä 200 asteessa noin 20-30 minuuttia.
Tarjoa seuraksi vaikkapa lohkoperunoita tai valkosipuliperunoita ja vihreitä papuja.