Suolaiset pikamuffarit (Skeppo)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Suolaiset pikamuffarit



1 pkt lehtitaikinalevyjä
1 pussi kinkkukuutioita

3 tomaattia

2 sipulia

PALJON valkosipulia

kananmuna

juustoraastetta

Sulata taikinalevyt ja kauli niitä hieman isommiksi jotta sopivat
muffinssi pellin koloihin ja leikkaa levy kahteen osaan. (voitele
pellin kolot) Kuutioi tomaatit ja silppua sipuli. Hienonna valkosipuli.
Sekoita kinkkukuutiot, tomaatti , sipuli sekä valkosipuli keskenään.
Lisää seokseen kananmuna sekä juustoraastetta parikolme kourallista,
sekoita sekä mausta mieleisilläsi mausteilla. Lisää täytettä
taikinakuppeihin. Purista taikinan reunat yhteen ylös ja paina alas
tiiviiksi sykeröksi. Voitele pinta munalla. Paista uunissa 200 asteessa
kunnes ovat pinnaltaan sopivan kullanruskeita.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä