Passionruudut
- 30 min Työaika
- 3 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
12 annosta
- 250 g Digestive keksejä
- 100 g voita
Täyte:
- 5 liivatelehtiä
- vettä
- 5 dl vispikermaa TAI
- 5 dl kuohukermaa (vaihtoehto)
- 400-600 g makeutettua kondensoitua maitoa
- 2 tl vaniljasokeria
- 3 ½ dl Bonne passionsosetta
Pinnalle:
- 2 dl vispikermaa TAI
- 2 dl kuohukermaa (vaihtoehto)
- 2 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 9-12 kpl marenkia
- Bonne passionsosetta
Valmistusohje
- Laita Digestive-keksit ja sulatettu voi tehosekoittimeen ja anna koneen käydä, kunnes seos on sileää. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen limittäin.
- Vaahdota vispi- tai kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, vaniljasokeri ja Passionsose.
- Kuumenna ½ dl passionsosetta mikroaaltouunissa tai kasarissa kiehumispisteeseen ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita täytteen joukkoon.
- Kaada seos keksipohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
- Ota vuoka jääkaapista ja nosta leivinpaperia apuna käyttäen leivonnainen työlaudalle. Tasaa tarvittaessa reunat terävällä veitsellä. Leikkaa annospaloiksi.
- Vaahdota vispi- tai kuohukerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
- Pursota kermaruusuke jokaisen annospalan päälle. Murenna pinnalle marenkia ja valuta reunalle hieman Passionsosetta.
- Tarjoa passionruudut!
