Passionruudut
- 3 h Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 250 g digestive keksi
- 100 g voi
Täyte:
- 5 liivatelehti
- vesi
- 5 dl vispikerma
- (vaihtoehto) kuohukerma
- 400-600 g makeutettu kondensoitu maito
- 2 tl vaniljasokeri
- 3 dl Bonne passionsose
- ½ dl Bonne passionsose
Pinnalle:
- 2 dl vispikerma
- (vaihtoehto) kuohukerma
- 2 rkl sokeri
- 1 tl vaniljasokeri
- 9-12 marenki
- Bonne passionsose
Bonnen upea Passionsose on täällä. Nyt voit leipoa ihanat raikkaat herkut ja maustaa keväisen keltaiset juomat trendikkäällä passionhedelmällä. Tämä valloittava leivonnainen valmistuu helposti. Leikkaa annospaloiksi ja nosta tarjolle.
Passionruudut
9-12 kpl
Pohja:
250 g Digestive-keksejä
100 g sulatettua voita
Täyte:
5 liivatelehteä
vettä
5 dl vispi- tai kuohukermaa
400-600 g makeutettua kondensoitua maitoa
2 tl vaniljasokeria
3 dl Bonne Passionsosetta
½ dl Bonne Passionsosetta
Pinnalle:
2 dl vispi- tai kuohukermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
9-12 marenkia
Bonne Passionsosetta
Laita Digestive-keksit ja sulatettu voi tehosekoittimeen ja anna koneen käydä, kunnes seos on sileää. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen limittäin.
Vaahdota vispi- tai kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, vaniljasokeri ja Passionsose.
Kuumenna ½ dl passionsosetta mikroaaltouunissa tai kasarissa kiehumispisteeseen ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita täytteen joukkoon.
Kaada seos keksipohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Ota vuoka jääkaapista ja nosta leivinpaperia apuna käyttäen leivonnainen työlaudalle. Tasaa tarvittaessa reunat terävällä veitsellä. Leikkaa annospaloiksi.
Vaahdota vispi- tai kuohukerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Pursota kermaruusuke jokaisen annospalan päälle. Murenna pinnalle marenkia ja valuta reunalle hieman Passionsosetta.
Tarjoa!