Passionruudut

  • 3 h Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 250 g digestive keksi
  • 100 g voi
Täyte:
  • 5 liivatelehti
  • vesi
  • 5 dl vispikerma
  • (vaihtoehto) kuohukerma
  • 400-600 g makeutettu kondensoitu maito
  • 2 tl vaniljasokeri
  • 3 dl Bonne passionsose
  • ½ dl Bonne passionsose
Pinnalle:
  • 2 dl vispikerma
  • (vaihtoehto) kuohukerma
  • 2 rkl sokeri
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 9-12 marenki
  • Bonne passionsose

Bonnen upea Passionsose on täällä. Nyt voit leipoa ihanat raikkaat herkut ja maustaa keväisen keltaiset juomat trendikkäällä passionhedelmällä. Tämä valloittava leivonnainen valmistuu helposti. Leikkaa annospaloiksi ja nosta tarjolle.

Passionruudut
9-12 kpl

Pohja:
250 g Digestive-keksejä
100 g sulatettua voita

Täyte:
5 liivatelehteä
vettä
5 dl vispi- tai kuohukermaa
400-600 g makeutettua kondensoitua maitoa
2 tl vaniljasokeria
3 dl Bonne Passionsosetta
½ dl Bonne Passionsosetta

Pinnalle:
2 dl vispi- tai kuohukermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
9-12 marenkia
Bonne Passionsosetta

Laita Digestive-keksit ja sulatettu voi tehosekoittimeen ja anna koneen käydä, kunnes seos on sileää. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen limittäin.
Vaahdota vispi- tai kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, vaniljasokeri ja Passionsose.

Kuumenna ½ dl passionsosetta mikroaaltouunissa tai kasarissa kiehumispisteeseen ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita täytteen joukkoon.
Kaada seos keksipohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.

Ota vuoka jääkaapista ja nosta leivinpaperia apuna käyttäen leivonnainen työlaudalle. Tasaa tarvittaessa reunat terävällä veitsellä. Leikkaa annospaloiksi.
Vaahdota vispi- tai kuohukerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Pursota kermaruusuke jokaisen annospalan päälle. Murenna pinnalle marenkia ja valuta reunalle hieman Passionsosetta.

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä