Passionruudut

  • 30 min Työaika
  • 3 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
passionruudut
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Oletko käyttänyt jo Bonnen upeaa Passionsosetta? Voit leipoa ihanat raikkaat herkut ja maustaa keväisen keltaiset juomat trendikkäällä passionhedelmällä. Nämä valoittavat passionruudut valmistuvat helposti. Leikkaa annospaloiksi ja nosta tarjolle.

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 250 g Digestive keksejä
  • 100 g voita
Täyte:
  • 5 liivatelehtiä
  • vettä
  • 5 dl vispikermaa TAI
  • 5 dl kuohukermaa (vaihtoehto)
  • 400-600 g makeutettua kondensoitua maitoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 ½ dl Bonne passionsosetta
Pinnalle:
  • 2 dl vispikermaa TAI
  • 2 dl kuohukermaa (vaihtoehto)
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 9-12 kpl marenkia
  • Bonne passionsosetta

Valmistusohje

  • Laita Digestive-keksit ja sulatettu voi tehosekoittimeen ja anna koneen käydä, kunnes seos on sileää. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.
  • Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen limittäin.
  • Vaahdota vispi- tai kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, vaniljasokeri ja Passionsose.
  • Kuumenna ½ dl passionsosetta mikroaaltouunissa tai kasarissa kiehumispisteeseen ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita täytteen joukkoon.
  • Kaada seos keksipohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
  • Ota vuoka jääkaapista ja nosta leivinpaperia apuna käyttäen leivonnainen työlaudalle. Tasaa tarvittaessa reunat terävällä veitsellä. Leikkaa annospaloiksi.
  • Vaahdota vispi- tai kuohukerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
  • Pursota kermaruusuke jokaisen annospalan päälle. Murenna pinnalle marenkia ja valuta reunalle hieman Passionsosetta.
  • Tarjoa passionruudut!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä