Pehmeitä sämpylöitä (sis. soijajauhoja)

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesi
- hiiva
- suola
- öljy
- siirappi
- soijajauho
- auringonkukansiemeniä
- vehnäjauho
Pehmeitä sämpylöitä (sis. soijajauhoja)
0,75 l vettä
50 g hiivaa
1 tl suolaa
1 dl öljyä
1 rkl siirappia
2,5 dl soijajauhoja
2 dl auringonkukan siemeniä
14 dl vehnäjauhoja
Liuota
hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen, lisää suola, öljy ja siirappi. Alusta
taikinaan soijajauhot, auringonkukansiemenet ja vehnäjauhot. Kohota
liinan alla. Leivo sämpylöiksi, kohota uudestaan ja paista 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.