Karitsan kyljys, täytetty tomaatti ja valkosipulisia papuja (+ herneenversoja)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Karitsan kyljys, täytetty tomaatti ja valkosipulisia papuja (+ herneenversoja)

karitsan kaksoiskyljyksiä
suolaa
paprikajauhetta
rosmariinia
valkosipulia
öljyä paistamiseen

Paista kyljykset kuumassa pannussa, noin 3-4 minuuttia per puoli, tai kunnes toisen puolen paistopinnalle tulee kirkasta lihasnestettä. Mausta lopuksi suolalla, paprikajauheella ja rosmariinilla. Purista kyljyksen pinnalle valkosipulia.

Täytetyt tomaatit:

4 isoa tomaattia
100 g tuoreita herkkusieniä
2 pientä paistinsipulia tai 1 keskikokoinen sipuli
suolaa
kirveliä
juustoraastetta
öljyä paistamiseen

Kuumenna uuni 225 asteeseen.Leikkaa tomaateista ”kansi” irti. Koverra lusikalla tomaatin sisus, leikkaa se pieneksi. Suikaloi herkkusienet, silppua sipuli.

Kuumenna pannussa tilkka öljyä. Paista sipulisilppua ja sieniä muutama minuutti. Lisää joukkoon hienonnetut tomaatit. Keitä hetki, kunnes neste haihtuu. Mausta suolalla ja kirvelillä. Täytä tomaatit, nosta kansi nurinpäin päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Laita 225 asteiseen uuniin n. 20 minuutiksi.

Lisäkepavut:

Pätki pavut sopivan mittaisiksi. Kuumenna öljyä pannussa ja kääntele papuja siinä yhdessä hienonnetun valkosipulin kanssa minuutti-pari.

Tarjoa lisänä veneperunoita, valkosipuliperunoita tai riisiä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä