Karitsamureke

Uusimmat reseptit
Advertising information
Karitsamureke
400 g karitsanjauhelihaa
400 g naudan jauhelihaa
1/2 dl Dan sukkerin punaviinisiirappia
5 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 tl garam masalaa
suolaa
3 tl paprikajauhetta
1/2 tl chilipippuria
1 rkl sipulijauhetta
1-2 tl rosmariinia
Sekoita murekkeen ainekset tasaiseksi massaksi.
Taputtele murekemassa pötköksi ja kääri se tiukasti folioon.
Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia.
Avaa käärö varovasti ja ota paistinrasva talteen pieneen kasariin.
Lisää joukkoon noin 3 desilitraa vettä.
Kaada sekaan muutama ruokalusikallinen punaviinisiirappia, kiehauta ja suurusta vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla.
Mausta halutessasi rosmariinilla.
Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.