Vuohenjuustoinen palsternakka-porkkanasosekeitto
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- ½ l Bonne luomu palsternakkasose
- ½ l Bonne porkkanasose
- 2 rkl kasvisfondi
- 100 g vuohenjuusto
- 2 tl sokeri
- mustapippurirouhe
- chilijauhe
- (vaihtoehto) cayennepippuri
Pinnalle:
- tuore rucola
Oletko jo tutustunut ruoanlaittoa helpottaviin käteviin vihannessoseisiin?
Marja- ja hedelmäsoseista tuttu Bonne on tuonut markkinoille myös herkullisia vihannessoseita, jotka ovat todella monikäyttöisiä. Käytä leivonnassa esimerkiksi piiraiden, kakkujen ja sämpylöiden maustajana ja mehevöittäjänä. Soseet sopivat ruoanlaittoon. Lisää mureketaikinoihin, keittoihin, laatikko- ja pataruokiin, kaikkialle mihin haluat herkullista makua, vitamiineja ja kaunista väriä. Lisää myös kirkasliemiseen keittoon hieman vihannessosetta.
Arjen nopea sosekeitto syntyy muutamaa erilaista sosetta yhdistelemällä. Mausta makusi mukaan, kiehauta ja ruoka on valmis! Miten näppärää!
Vuohenjuustoinen palsternakka-porkkanasosekeitto
3-4 annosta
½ l Bonne Luomu Palsternakkasosetta
½ l Bonne Porkkanasosetta
2 rkl kasvisfondia tai maun mukaan
100 g vuohenjuustoa
2 tl sokeria
mustapippuria myllystä
(ripaus chilijauhetta tai cayennepippuria)
Pinnalle:
rucolaa
Laita palsternakka- ja porkkanasose kattilaan.
Lisää kasvisfondi, vuohenjuusto, sokeri ja mustapippuria myllystä.
Kiehauta.
Tarkista maku.
Koristele annos rucolalla.
Tarjoa heti!