Kukkakaaligratiini

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kukkakaaligratiini
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

50 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Ikisuosikki

Kukkakaaligratiini on säilyttänyt suosionsa vuodesta toiseen. Voit valmistaa ruoan helposti uunissa ja kukkakaaligratiinin voi tarjoilla sellaisenaan tai esimerkiksi kalaruokien lisänä.

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 1 kukkakaali
  • vettä
  • 50 g margariinia
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ l maitoa
  • suolaa
  • muskottipähkinää
  • 150 g juustoraastetta

Valmistusohje

  • Keitä paloiteltu kukkakaali kiehuvassa vedessä. Valuta ja laita uunivuokaan.
  • Sulata margariini ja sekoita vehnäjauhot joukkoon, älä ruskista.
  • Lisää maito vähän kerrallaan, anna kiehua viitisen minuuttia.
  • Mausta valmis kastike suolalla ja ripauksella muskottipähkinää. Sekoita joukkoon juustoraaste.
  • Kaada kastike kukkakaalin päälle ja paista uunissa kovalla lämmöllä 250 asteessa mielellään grillivastuksella, kunnes pintaan muodostuu ruskeita pilkkuja.
  • Kukkakaaligratiini on valmis tarjottavaksi!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: