Grillinyytit
- 15 min Työaika
- 12 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
- 4 Annosta
Kaupallinen yhteistyö ResQ Club
Grillinyytit ovat kiva lisäke grillatun lihan, kalan tai kanan kanssa. Mutta maistuvat ne myös sellaisenaan. Näiden nyyttien ehdoton kruunu on sulatejuusto. Jos kaapistasi ei löydy sulatejuustoa, voit laittaa nyytteihin myös muuta juustoa paloina.
Nyytteihin kannattaa hyödyntää jääkaapista yksittäiset ainekset ja edelliseltä aterialta jääneet perunat ja muut vihannekset.
>> Katso tästä lisää ja hyödynnä ResQ Clubia omassa arjessa helposti <<Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 8-14 kypsää varhaisperunaa
- 1 lehtikaalinlehti
- 4-8 kirsikkatomaattia TAI
- 4-8 miniluumutomaattia (vaihtoehto)
- 1 sipuli
- 4 herkkusientä
- muutama vihreä tankoparsa
- 4-8 tl punaista pestoa
- 50 g sulatejuustoa
Lisäksi:
- 4 arkkia foliota
- 4 arkkia leivinpaperia
Valmistusohje
- Käsittele ensin ainekset. Paloittele kypsät perunat suupalan kokoisiksi.
- Huuhtele lehtikaalin lehti ja poista kova lehtiruoti. Hienonna lehti.
- Paloittele tomaatit suupalan kokoisiksi. Kuori ja paloittele sipuli.
- Leikkaa herkkusienet viipaleiksi tai lohkoiksi.
- Paloittele tankoparsat. Laita sitten foliopalat pöydälle ja laita päälle samankokoiset leivinpaperiarkit.
- Jaa arkkien päälle kasvikset ja laita päälle keko punaista pestoa ja lopuksi vielä sulatejuustonokareita.
- Käännä folio-leivinpaperipalat reunoilta keskelle nyyteiksi ja laita grilliin tai uuniin noin 10 minuutiksi, kunnes ainekset lämpenevät.
- Tarjoa!