Lohimousse saaristolaisleivälle
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
20-40 annosta
- 200 g graavilohta
- 200 g kylmäsavulohta
- 1 punasipuli
- 1 omena
- 250 g maitorahkaa TAI
- 250 g tuorejuustoa (vaihtoehto)
- 150 g smetanaa
- 1 rkl sokeria
- 1 tl sitruunapippuria
- ½ dl tilliä
- 2 dl kuohukermaa
Valmistusohje
- Kuori punasipuli ja omena. Poista omenasta siemenkota.
- Laita kaikki muut moussen ainekset kutteriin paitsi kuohukerma.
- Jauha hienoksi tahnaksi.
- Vaahdota kuohukerma ja lisää joukkoon.
- Tarkista lohimoussen maku.