Kermanekut
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
5-10 annosta
- 50 g voita
- 2 dl sokeria
- 1 dl ruokosokerisiirappia TAI
- 1 dl tummaa siirappia (vaihtoehto)
- 2 dl kuohukermaa
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
- Mittaa ainekset kattilaan ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia usein sekoitellen.
- Käytä sokerimittaria seoksen lämpötilan mittaukseen. Kun seos on 127 asteista, se on valmis.
- Anna seoksen jäähtyä hetki.
- Leikkaa leivinpaperista pienet suorakaiteen malliset osiot ja käännä ne nekun mallisiksi rulliksi.
- Laita rullat sokeriastiaan pystyyn tai laita ne metallisiin voitaikinatöttörövuokiin.
- Kaada seos vuokiin ja anna jähmettyä. Voit laittaa vuoat myös jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.
- Poista muoteista.
- Leivinpaperi irtoaa kermanekun ympäriltä, kun nekku on ollut hetken aikaa huoneenlämmössä.
- Tarjoa!