Kermanekut

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

41 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kermanekut ovat ihania makeisia, jotka ovat rakenteeltaan haukattavan pehmoisia.

Advertising information

Ainekset

5-10 annosta
  • 50 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl ruokosokerisiirappia TAI
  • 1 dl tummaa siirappia (vaihtoehto)
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

  • Mittaa ainekset kattilaan ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia usein sekoitellen.
  • Käytä sokerimittaria seoksen lämpötilan mittaukseen. Kun seos on 127 asteista, se on valmis.
  • Anna seoksen jäähtyä hetki.
  • Leikkaa leivinpaperista pienet suorakaiteen malliset osiot ja käännä ne nekun mallisiksi rulliksi.
  • Laita rullat sokeriastiaan pystyyn tai laita ne metallisiin voitaikinatöttörövuokiin.
  • Kaada seos vuokiin ja anna jähmettyä. Voit laittaa vuoat myös jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.
  • Poista muoteista.
  • Leivinpaperi irtoaa kermanekun ympäriltä, kun nekku on ollut hetken aikaa huoneenlämmössä.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä