Valkosipulisilakat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Valkosipulisilakat kuuluvat monen perheen joulupöytään.
Valmismajoneeseista Öljypuun valkosipulimajoneesi on todella valkosipulinen ja hienostuneen makuinen.
Sitä löytyy suurempien markettien majoneesihyllyiltä.
Valkosipulisilakat
Liotusliemi:
5 dl vettä
1 dl etikkaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
500 g silakkafileitä
200 g Öljypuu majoneesia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2-1 ruukkua tilliä
Kiehauta liotusliemi ja anna jäähtyä.
Lisää joukkoon silakat ja anna seistä jääkaapissa yön yli.
Valuta silakat ja sekoita keskenään majoneesi, valkosipulinkynnet ja hienonnettu tilli.
Sekoita joukkoon silakat.
Säilyy jääkaapissa muutaman päivän.
Vinkki! Voit poistaa halutessasi silakoista nahat liotuksen jälkeen!