Tonnikalalasagne
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tonnikalalasagne
tilkka öljyä
1 sipuli silppuna
2 prk tonnikalapaloja valutettuna
1 tlk tomaattimurskaa
2 isoa valkosipulinkynttä
suolaa
Santa Maria lime-pippuria
paprikajauhetta
(muita mausteita halutessasi)
50 g margariinia
0,5 dl vehnäjauhoja
4-5 dl maitoa
1 prk (300-350 g) juustokastiketta (tacohyllystä)
suolaa
150 g juustoraastetta
5-6 lasagnelevyä
Kuumenna öljy kattilassa, freesaa sipuli, lisää joukkoon tonnikalat, tomaattimurska, valkosipuli ja mausteet, anna kiehahtaa. Tarkista maku.
Sulata kattilassa margariini, lisää jauhot joukkoon, älä ruskista. Lisää maito, kiehauta, ei tarvitse keitellä. Mausta suolalla. Ota kattila liedeltä ja lisää joukkoon purkillinen juustokastiketta.
Lado uunivuokaan kerroksittain tonnikala”kastiketta”, juustokastiketta, juustoraastetta ja lasagnelevyjä siten, että päällimmäisenä on juustokastiketta ja juustoraastetta.
Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia. Loppuajasta voit lisätä lämpöä ja laittaa uunin grillivastukselle, jos haluat pinnasta rapean ja kauniin värisen.