Thaimaalaiset kalapihvit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Kalapihvit:
- 450 g nahattomia turskafileitä TAI
- 450 g muuta vaalealihaista kalaa
- 2 rkl kalakastiketta
- 2 punaista chiliä
- 2 valkosipulinkynttä
- 10 limenlehteä
- 2 rkl tuoretta korianteria
- 1 kananmuna
- 25 g vehnäjauhoja
- 100 g vihreitä papuja
- öljyä TAI
- maapähkinäöljyä
Dippikastike:
- ½ dl vettä
- 2 rkl kalakastiketta
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tl glutamaattia
- 1 punainen chili
- 1-2 tl sitruunamehua
Valmistusohje
- Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi.
- Muotoile seos pieniksi palloiksi.
- Painele pallot litteiksi. Paista kuumassa pannussa öljyssä.
- Valmista dippikastike.
- Dippikastikkeen oikea maku löytyy maistelemalla.
- Sekoita ainekset kulhossa ja maistele välillä.