Thaimaalaiset kalapihvit

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

Kalapihvit:
  • 450 g nahattomia turskafileitä TAI
  • 450 g muuta vaalealihaista kalaa
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 2 punaista chiliä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 10 limenlehteä
  • 2 rkl tuoretta korianteria
  • 1 kananmuna
  • 25 g vehnäjauhoja
  • 100 g vihreitä papuja
  • öljyä TAI
  • maapähkinäöljyä
Dippikastike:
  • ½ dl vettä
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl glutamaattia
  • 1 punainen chili
  • 1-2 tl sitruunamehua

Valmistusohje

  • Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi.
  • Muotoile seos pieniksi palloiksi.
  • Painele pallot litteiksi. Paista kuumassa pannussa öljyssä.
  • Valmista dippikastike.
  • Dippikastikkeen oikea maku löytyy maistelemalla.
  • Sekoita ainekset kulhossa ja maistele välillä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä