Sitruunainen tonnikalavuoka
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 350 g pasta
- 2 prk tonnikalapala öljyssä
- 2 pss Blå Band sitruunakastike
- 4 dl ruokakerma
- 2 dl vesi
- 2 dl herne-maissi-paprika sekoitus
- 2 kevätsipuli
- 1 tl sitruunapippuri
- suola
- 150 g juustoraaste
- tuore tilli
- tuore basilika
(resepti on julkaistu alunperin 8.6.2008)
Tämä ruoka valmistuu lähes itsekseen uunissa.
Kätevä ateria hetkinä, jolloin ei ehdi tehdä ruokaa pidemmän kaavan mukaan.
Sitruunainen tonnikalavuoka
4 annosta
350 g pastaa (esim. Barilla Penne Rigate)
2 prk tonnikalaa (öljyssä)
2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta
4 dl ruokakermaa
2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna
1 tl sitruunapippuria
ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun
Keitä pasta melkein kypsäksi. Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.
Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.
Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.