Pestokuhaa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Pestolla maustettu kuhafilee on hienostuneen makuinen kalaruoka, jonka valmistus käy helposti.
Voit käyttää myös muita vaalealihaisia kaloja.
Pestokuhaa
4 annosta
4 kuhafileetä
n. 8 tl vihreää pestokastiketta
1 muna
n. 1 1/2 dl korppujauhoja
suolaa
mustapippuria
250-500 g kirsikkatomaatteja
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 ruukku basilikaa
250 g mozzarellapalloja
margariinia tai öljyä paistamiseen
Sivele vihreää pestokastiketta kuhafileiden molemmin puolin.
Riko muna lautaselle ja kääntele fileet siinä. Käännä fileet vielä suolalla ja mustapippurilla maustetuissa korppujauhoissa.
Paista kuumassa pannussa rasvassa molemmin puolin.
Kääntele kirsikkatomaatteja kuumassa pannussa muutaman minuutin ajan yhdessä valkosipulimurskan kanssa.
Tarjoa lisäksi mozzarellapalloja ja silputtua basilikaa.
Nauti perunasoseen kanssa.