Paistettua lohta ja pariisinperunoita
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-5 annosta
- 1 kg kirjolohta TAI
- 1 kg lohta
- ¾ tl suolaa
- limepippuria myllystä
Lisäksi:
- 700 g Nevalan peruna Pariisinperunoita
- 50-70 g voita TAI
- 50-70 g margariinia
- ½-1 dl hienonnettua tilliä
Lisäksi:
- 4 dl maustamatonta jogurttia
- 1 rkl Dijon sinappia
- 1 rkl hunajaa
- ripaus suolaa
- limepippuria myllystä
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
- Leikkaa kala annospaloiksi.
- Höyrytä tai keitä perunat, kunnes ovat lämpimiä.
- Sulata voi tai margariini ja sekoita perunoiden joukkoon yhdessä tillisilpun kanssa.
- Paista kalapalat molemmin puolin ja mausta suolalla ja limepippurilla.
- Valmista seuraksi jogurttikastike.
- Sekoita maustamattoman jogurtin joukkoon Dijon sinappi, hunaja, suola, limepippuri ja hienonnettu tilli.
- Tarkista maku.
- Tarjoa kala höyrytettyjen pariisinperunoiden ja jogurttikastikkeen kanssa.