Paistettua lohta ja pariisinperunoita

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

22 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Nevalan Peruna

Nevalan perunan käyttövalmiit pariisinperunat ovat ihastuttava apu arjessa ja juhlassa. Ne ovat kypsiä, joten voit lämmittää ne nopeasti höyryttäen tai kuumentaen kiehuvassa vedessä. Tämä ruoka valmistuu alusta loppuun noin 15 minuutissa.

Advertising information

Ainekset

4-5 annosta
  • 1 kg kirjolohta TAI
  • 1 kg lohta
  • ¾ tl suolaa
  • limepippuria myllystä
Lisäksi:
  • 700 g Nevalan peruna Pariisinperunoita
  • 50-70 g voita TAI
  • 50-70 g margariinia
  • ½-1 dl hienonnettua tilliä
Lisäksi:
  • 4 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 rkl Dijon sinappia
  • 1 rkl hunajaa
  • ripaus suolaa
  • limepippuria myllystä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

  • Leikkaa kala annospaloiksi.
  • Höyrytä tai keitä perunat, kunnes ovat lämpimiä.
  • Sulata voi tai margariini ja sekoita perunoiden joukkoon yhdessä tillisilpun kanssa.
  • Paista kalapalat molemmin puolin ja mausta suolalla ja limepippurilla.
  • Valmista seuraksi jogurttikastike.
  • Sekoita maustamattoman jogurtin joukkoon Dijon sinappi, hunaja, suola, limepippuri ja hienonnettu tilli.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa kala höyrytettyjen pariisinperunoiden ja jogurttikastikkeen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä