Lohta ja pestoperunasosetta

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4-5 Annosta
lohta ja pestomuussia

Tarjoa ihanan lohen seurana pestoperunasosetta. Lohi valmistuu hetkessä, joten valmista ensin perunasose.

Advertising information

Pestoperunasose

Ainekset

4-5 annosta
  • 800 g-1 kg lohifilee
  • ripaus suolaa
  • 2 kg jauhoisia perunoita
  • vettä
  • 1 tl suolaa
  • 100-150 g punaista pestoa TAI
  • 100-150 g vihreää pestoa (vaihtoehto)
  • 2-3 dl maitoa tai tarpeen mukaan
  • ripaus suolaa
  • 50 g voita TAI
  • 50 g margariinia (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Kuori perunat ja leikkaa ne paloiksi.
  • Keitä suolalla maustetussa vedessä, kunnes ovat kypsiä.
  • Lisää joukkoon punaista tai vihreää pestoa, maitoa, ripaus suolaa ja voita tai margariinia.
  • Soseuta ja tarkista maku.
  • Poista lohifileestä ruodot ja leikkaa kala annospaloiksi.
  • Paista kuumalla pannulla molemmin puolin ja mausta suolalla.

Kauppalista

Yhteistyössä