Kampelafileetä ja valkoviini-limekastiketta

Uusimmat reseptit
Advertising information
Kampela on kallis, mutta niin herkullinen kala, että sitä kannattaa ehdottomasti maistaa. Osta valmiiksi fileoidut fileet ja paista voissa pannulla. Tarjoa seuraksi ihana kermainen viinikastike, joka maustetaan limen mehulla.
Kampelafileetä ja valkoviini-limekastiketta
4 annosta
8 kampelafileetä
voita paistamiseen
suolaa
lime-pippuria myllystä
Valkoviini-limekastike
3 dl vettä
½ kalaliemikuutio
2 tl sokeria
2 dl valkoviiniä
2 dl kuohukermaa
yhden limen puristettu mehu
suolaa maun mukaan
lime-pippuria myllystä
Aloita kastikkeesta.
Mittaa kattilaan vesi, kalaliemikuutio, sokeri ja valkoviini.
Keitä lientä kokoon, kunnes jäljelle jää puolet.
Lisää joukkoon kuohukerma ja hämmennä, kunnes kastike sakenee.
Voit halutessasi suurustaa kastikkeen myös vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä.
Mausta valmis kastike limenmehulla, suolalla ja lime-pippurilla.
Paista kampelafileet voissa kuumassa pannussa molemmin puolin.
Mausta suolalla ja limepippurilla.
Tarjoa kampelafileet kastikkeen ja perunoiden kanssa.