Cajun lohta

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 600 g kirjolohi
  • 2 tl paprikajauhe
  • ½ tl jeera
  • 1 tl oregano
  • 1 tl valkosipulijauhe
  • 1 tl suola
  • ½ tl valkopippuri
  • öljy
  • 1 sipuli
  • 1 punainen paprika
  • pala kesäkurpitsa
  • 1 prk flora fraiche

Tästä ohjeesta mulle vinkkasi jälleen kerran Tipsa. Iso kiitos! Tämä oli helppo ja nopea valmistaa ja lisäksi järjettömän hyvää!
Tein pieniä lisäyksiä ohjeeseen, joten omani on tässä:

Cajun lohta
4 annosta

n. 600 g kirjolohta kuutioina
2 tl paprikajauhetta
½ tl jeeraa
1 tl oreganoa
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl suolaa
½ tl valkopippuria
n. 1 rkl öljyä
1 sipuli puolitettuna ja ohuiksi siivuiksi leikattuna
1 punainen paprika suikaleina
pala kesäkurpitsaa paloiteltuna
1 prk Flora fraichea
öljyä paistamiseen

Sekoita mausteet ja öljy tasaiseksi tahnaksi, kaada kalapalojen joukkoon ja sekoita tasaisesti joka puolelle.
Anna maustua mielellään jääkaapissa muutama tunti (ei välttämätöntä).

Käsittele kasvikset. Kuumenna tilkka öljyä pannussa. Paista kalapalat lähes kypsiksi, lisää kasvikset.
Kääntele varovasti muutaman minuutin ajan, lisää Flora fraiche, kuumenna.

Tarjoa lisäksi esim villiriisiä tai riisiä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä