Tomaattitäytteinen jauheliha-pekonimureke
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tee tavallinen murekemassa. Voit täyttää murekkeen halutessasi esim
sienillä, kokonaisilla keitetyillä munilla, tomaatilla tms. Päällystä
valmiiksi muotoiltu mureke pekoniviipaleilla. Paista 200 asteessa
puolisen tuntia.
Tomaattitäytteinen jauheliha-pekonimureke
Murekemassa:
0,5 kg jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä/ruokakermaa/kermaviiliä
1 sipuli
1 muna
suolaa
pippurisekoitusta
Laita kulhoon korppujauhot ja vesi, anna turvota hetki. Silppua sekaan sipuli. Lisää jauheliha ja mausteet. muotoile murekkeeksi siten, että laitat väliin
tomaatteja, voit täyttää myös esim sienillä, kananmunilla, juustolla
jne. Päällystä mureke pekonisiivuilla. Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia.