Tomaattinen jauheliha-linssipata
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- jauheliha
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- Myllyn Paras linssilastu sportti
- salsakastike
- spagetti
- vesi
- suola
- paprikajauhe
- pippuri
Jauheliharuoat valmistuvat nopeasti ja maistuvatkin useimmiten koko perheelle. Tässä ohje arkipäivän pelastukseen.
Tomaattinen jauheliha-linssipata
tilkka öljyä
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli silppuna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 dl Myllyn Paras linssilastu Sportti
435 g CaBoom Olive & Roasted Garlic salsaa tai muuta tomaattipohjaista kastiketta
200 g pikkuspaghettia
n. 9 dl vettä
suolaa
paprikajauhetta
pippuria myllystä
Kuumenna tilkka öljyä kattilassa tai padassa. Paista jauheliha, lisää sipulit ja kääntele hetken aikaa.
Lisää linssilastut, salsa, spaghetti ja vesi. Mausta ja anna kiehua, kunnes pasta on riittävän kypsää.
Tarjoa raikkaan salaatin ja oliiveiden kera.