Tomaatti-basilikatuorejuustolla ja cheddarjuustolla täytetyt jauhelihakiekot
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tomaatti-basilikatuorejuustolla ja cheddarjuustolla täytetyt jauhelihakiekot
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
4oo g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
(1 muna)
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
pippurisekoitusta
Täyte:
100 g tomaatti-basilikatuorejuustoa
4-5 viipaletta cheddar-sulatejuustoviipaletta
Laita korppujauhot turpoamaan veteen, lisää muut aineet.
Taputtele
mureketaikina leivinpaperin päälle suorakaiteen malliseksi levyksi.
Voitele levy tuorejuustolla ja laita juustoviipaleet levyn keskiosaan
vieretysten. Käännä levy rullalle. Leikkaa n 2 cm:n levyisiä viipaleita
ja käännä ne uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa puolisen
tuntia.
Voit paistaa tämän myös kokonaisena rullana. Itselläni
oli tarkoitus kokeilla lytistää muutamaa kiekkoa korvapuustien tapaan,
olisi ollut kiva nähdä lopputulos, mutta vauhdikkaana tyyppinä muistin
sen siinä vaiheessa, kun nämä jo paistuivat uunissa;)