Sellerin makuinen jauhelihakastike ja spaghettia + parmesaaniraastetta

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- jauheliha
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- jalapeno
- suola
- mustapippuri
- varsisellerin varsi
- vehnäjauho
- tomaattimurska
- tomaattipyree
- tuorejuusto
- lipstikka
Käytin tähän äidiltäni saamaa tuoretta lipstikkaa, laittakaa te pihan omistajat heti lipstikka kasvamaan, jos teillä ei vielä ole. Se on sellerin sukulaiskasvi, ihana yrtti, joka kasvaa reheväksi pensasmaiseksi pöheiköksi. Niiden taimia voi ostaa puutarhamyymälöistä. Mutta asiaan….
Sellerin makuinen jauhelihakastike ja spaghettia + parmesaaniraastetta
Sellerin makuinen jauhelihakastike:
400 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
jalapenoa
suolaa
mustapippuria
2-3 varsisellerin vartta viipaloituina
1/2 dl vehnäjauhoja
1 tlk tomaattimurskaa + tölkillinen huuhdelientä
70 g tomaattipyrettä
100 g tuorejuustoa (aurinkokuivattujen tomaattien makuista)
lipstikkaa silputtuna
Paista jauheliha ja sipuli, lisää valkosipulit, sellerit ja mausteet, kääntele hetki. Lisää joukkoon jauhot ja käännä ne tasaisesti edellisten joukkoon. Lisää loput aineet ja keittele miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Mausta silputulla lipstikalla.
Tarjoa lisäksi pastaa ja juustoraastetta.