Pekoni-jauhelihapullia kermakastikkeessa ja juustotortelliineja
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- korppujauho
- vesi
- sipuli
- kananmuna
- pekoni
- jauheliha
- suola
- mustapippuri
- persilja
- makea chilikastike
- vesi
- lihaliemikuutio
- kerma
- vehnäjauho
- mustapippuri
- ketsuppi
Pekoni-jauhelihapullia kermakastikkeessa ja juustotortelliineja
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
1 sipuli silppuna
1 muna
n. 70 g pekonia silppuna
400 g jauhelihaa
suolaa
mustapippuria rouheena
vajaa desi persiljaa silppuna
2 rkl makeaa chilikastiketta
Anna korppujauhojen turvota hetki vedessä, lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Muotoile pyöryköiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, paista 225-asteisessa uunissa grillivastuksella 20-30 minuuttia.
Kermakastike:
5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
2 dl kermaa + desi vehnäjauhoja
mustapippuria
0,5 dl ketsuppia
Kiehauta vesi ja liemikuutio, suurusta kermaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla, mausta mustapippurirouheella ja ketsupilla, keittele miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Nosta valmiit pyörykät kastikkeen joukkoon.
Tarjoa lisäksi perunoita, perunasosetta tai tortellineja.