Pekoni-jauhelihapullia kermakastikkeessa ja juustotortelliineja

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • korppujauho
  • vesi
  • sipuli
  • kananmuna
  • pekoni
  • jauheliha
  • suola
  • mustapippuri
  • persilja
  • makea chilikastike
  • vesi
  • lihaliemikuutio
  • kerma
  • vehnäjauho
  • mustapippuri
  • ketsuppi

 

Pekoni-jauhelihapullia kermakastikkeessa ja juustotortelliineja

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
1 sipuli silppuna
1 muna
n. 70 g pekonia silppuna
400 g jauhelihaa
suolaa
mustapippuria rouheena
vajaa desi persiljaa silppuna
2 rkl makeaa chilikastiketta

Anna korppujauhojen turvota hetki vedessä, lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Muotoile pyöryköiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, paista 225-asteisessa uunissa grillivastuksella 20-30 minuuttia.

Kermakastike:

5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
2 dl kermaa + desi vehnäjauhoja
mustapippuria
0,5 dl ketsuppia

Kiehauta vesi ja liemikuutio, suurusta kermaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla, mausta mustapippurirouheella ja ketsupilla, keittele miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Nosta valmiit pyörykät kastikkeen joukkoon.

Tarjoa lisäksi perunoita, perunasosetta tai tortellineja.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä