Pekoni-jauhelihamureke
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Tästä murekkeesta tuli todella mehevä, sillä se muhi pekonin rasvassa kakkuvuoassa paistuessaan.
Pekoni-jauhelihamureke
n 150 g pekonia
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
500 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
1 muna
2 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
1/2 tl chilijauhetta
pippurisekoitusta
200 g juustoraastetta
n 10 säilöttyä kirsikkatomaattia/aurinkokuivattuja tomaatteja
Vuoraa kakkuvuoka pekoniviipaleilla siten, että laitat pekoniviipaleita lomittain koko vuoan alueelle.
Mittaa kulhoon korppujauhot ja vesi, anna turvota hetki.
Lisää muut aineet, paitsi tomaatit ja osa juustoraasteesta, sekoita massa tasaiseksi.
Laita
puolet taikinasta pekoniviipaleiden päälle vuokaan, levitä pinnalle
tomaatit, sekä osa juustoraasteesta, laita päälle vielä loput
mureketaikinasta.
Paista 225 asteisessa uunissa.
Kumoa mureke, tarjoa lisäksi perunasosetta.