Lihapullat juustoisessa rakuuna-viherpippurikastikkeessa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • korppujauho
  • kermaviili
  • jauheliha
  • sipuli
  • kananmuna
  • suola
  • rakuuna
  • pippurisekoitus
  • vesi
  • lihaliemikuutio
  • kolmen juuston kerma
  • maizena
  • vesi
  • suola
  • viherpippuri
  • rakuuna

 

Lihapullat juustoisessa rakuuna-viherpippurikastikkeessa

1 dl korppujauhoja
200 g kermaviiliä
400 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
1 muna
suolaa
rakuunaa
pippurisekoitusta

Laita kulhoon korppujauhot ja kermaviili, anna turvota hetki. Lisää muut aineet, sekoita tasaiseksi ja pyörittele pyöryköiksi. Paista rasvassa pannulla tai uunissa leivinpaperin päällä.

Kastike:

5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
2,5 dl kolmen juuston kermaa
maizenaa + vettä suurustamiseen
(suolaa)
viherpippuria
rakuunaa

Laita kasariin vesi ja liemikuutio, kiehauta. Lisää kerma ja kuumenna. Suurusta veteen sekoitetulla maizenalla, anna kiehua muutama minuutti. Mausta viherpippurilla ja rakuunalla, tarkista maku.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä