Lihapullat juustoisessa rakuuna-viherpippurikastikkeessa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- korppujauho
- kermaviili
- jauheliha
- sipuli
- kananmuna
- suola
- rakuuna
- pippurisekoitus
- vesi
- lihaliemikuutio
- kolmen juuston kerma
- maizena
- vesi
- suola
- viherpippuri
- rakuuna
Lihapullat juustoisessa rakuuna-viherpippurikastikkeessa
1 dl korppujauhoja
200 g kermaviiliä
400 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
1 muna
suolaa
rakuunaa
pippurisekoitusta
Laita kulhoon korppujauhot ja kermaviili, anna turvota hetki. Lisää muut aineet, sekoita tasaiseksi ja pyörittele pyöryköiksi. Paista rasvassa pannulla tai uunissa leivinpaperin päällä.
Kastike:
5 dl vettä
1 lihaliemikuutio
2,5 dl kolmen juuston kermaa
maizenaa + vettä suurustamiseen
(suolaa)
viherpippuria
rakuunaa
Laita kasariin vesi ja liemikuutio, kiehauta. Lisää kerma ja kuumenna. Suurusta veteen sekoitetulla maizenalla, anna kiehua muutama minuutti. Mausta viherpippurilla ja rakuunalla, tarkista maku.
Lisää tarvittaessa suolaa.