Juustoiset jauhelihapihvit

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 dl korppujauho
  • (vaihtoehto) vesi
  • 2 dl kerma
  • 1 sipuli
  • 500 g jauheliha
  • 1 kananmuna
  • Santa Maria Pasta Rossa
  • ½ tl suola
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 3 tomaatti
  • 1 paahdettu paprika
  • 3-4 aurinkokuivattu tomaatti
  • 1 ruukku tuore rucola
  • mustapippurirouhe
  • 150 g Koskenlaskija voimakas -sulatejuusto

Arkisista jauhelihapihveistä voit valmistaa monin eri tavoin ihanaa herkkuruokaa. Silppua sekaan erilaisia aineksia kaapistasi. Kokeile uutta Valion murennettua Koskenlaskija -sulatejuustoa kuorruttamiseen.

Juustoiset jauhelihapihvit
4 annosta

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä tai kermaa
1 iso sipuli silputtuna
500 g jauhelihaa
1 muna
Santa Maria Pasta Rossa mausteseosta
½ tl suolaa
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 tomaattia pieninä kuutioina
1 paahdettu paprika hienonnettuna
3-4 aurinkokuivattua tomaattia silputtuna
1 ruukku rucolaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä
150 g Koskenlaskija, murennettu ruoanlaittoon, laktoositon

Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon.
Anna turvota muutama minuutti.
Lisää silputtu sipuli ja jauheliha, sekä muna, Pasta Rossa -mausteseos, suola, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaatit, paprika, aurinkokuivatut tomaatit ja rucola.
Rouhi joukkoon vielä mustapippuria.
Kääntele taikina tasaiseksi ja taputtele uunipellille leivinpaperin päälle tasakokoisia pihvejä.
Ripottele pinnalle murennettua Koskenlaskija -sulatejuustoa.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia, tai kunnes pihvit ovat kypsiä ja juusto sulanut päälle.

Tarjoa vaikkapa ratatouillen tai muun kasvislisäkkeen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä