Juustoiset jauhelihapihvit
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 dl korppujauho
- (vaihtoehto) vesi
- 2 dl kerma
- 1 sipuli
- 500 g jauheliha
- 1 kananmuna
- Santa Maria Pasta Rossa
- ½ tl suola
- 2 valkosipulinkynsi
- 3 tomaatti
- 1 paahdettu paprika
- 3-4 aurinkokuivattu tomaatti
- 1 ruukku tuore rucola
- mustapippurirouhe
- 150 g Koskenlaskija voimakas -sulatejuusto
Arkisista jauhelihapihveistä voit valmistaa monin eri tavoin ihanaa herkkuruokaa. Silppua sekaan erilaisia aineksia kaapistasi. Kokeile uutta Valion murennettua Koskenlaskija -sulatejuustoa kuorruttamiseen.
Juustoiset jauhelihapihvit
4 annosta
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä tai kermaa
1 iso sipuli silputtuna
500 g jauhelihaa
1 muna
Santa Maria Pasta Rossa mausteseosta
½ tl suolaa
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 tomaattia pieninä kuutioina
1 paahdettu paprika hienonnettuna
3-4 aurinkokuivattua tomaattia silputtuna
1 ruukku rucolaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä
150 g Koskenlaskija, murennettu ruoanlaittoon, laktoositon
Mittaa korppujauhot ja neste kulhoon.
Anna turvota muutama minuutti.
Lisää silputtu sipuli ja jauheliha, sekä muna, Pasta Rossa -mausteseos, suola, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaatit, paprika, aurinkokuivatut tomaatit ja rucola.
Rouhi joukkoon vielä mustapippuria.
Kääntele taikina tasaiseksi ja taputtele uunipellille leivinpaperin päälle tasakokoisia pihvejä.
Ripottele pinnalle murennettua Koskenlaskija -sulatejuustoa.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia, tai kunnes pihvit ovat kypsiä ja juusto sulanut päälle.
Tarjoa vaikkapa ratatouillen tai muun kasvislisäkkeen kanssa.