Juustoinen jauhelihakastike ja täysjyväpastaa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- jauheliha
- suola
- viherpippuri
- paprikajauhe
- kuivattu jalapeno
- vehnäjauho
- punainen paprika
- tomaattipyree
- kolmen juuston kerma
- vesi
Juustoinen jauhelihakastike ja täysjyväpastaa
tilkka öljyä
1 sipuli silppuna
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
400 g jauhelihaa
suolaa
20-30 viherpippuria rouhittuna
2 tl paprikajauhetta
kuivattua jalapenoa
n. 1 dl vehnäjauhoja
1 punainen paprika suikaleina
70 g tomaattipyrettä
2 dl Valion kolmen juuston kermaa
4-5 dl vettä
Kuumenna tilkka öljyä, freesaa sipulit ja valkosipuli, lisää jauheliha, ruskista.
Mausta suolalla, viherpippurilla, paprikajauheella ja kuivatulla jalapenolla, sekoita joukkoon jauhot ja paprikasuikaleet.
Lisää tomaattipyre, kerma ja vesi. Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä, jotta saat sopivan sakean kastikkeen.
Tarkista maku.
Tarjoa lisäksi pastaa ja juustoraastetta.