Jauhelihaohratto

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Oletko kyllästynyt riisiin tai pastaan?
Vaihtelua saat, kun käytät vaihteeksi ohrahelmiä.
Helppoa ja hyvää!

Jauhelihaohratto

4-6 annosta

2 rkl öljyä
1 iso sipuli
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
2 tl paprikajauhetta
1 tl kurkumaa
2 porkkanaa suikaleina
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl ohrahelmiä (Torino)
7 dl vettä
75-100 g sokeriherneenpalkoja
1 pieni purkki ananaspaloja liemineen

persiljaa tai korianteria

Kuumenna öljy kattilassa ja paista sipulisilppua hetki. Lisää joukkoon jauheliha ja paista kypsäksi.
Mausta suolalla, paprikajauheella ja kurkumalla.
Lisää joukkoon porkkanasuikaleet, hienonnetut valkosipulinkynnet ja ohrahelmet. Kääntele hetki.
Lisää vesi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes neste on lähes imeytynyt. Lisää vielä sokeriherneenpalot kokonaisina tai paloiteltuina, sekä purkki ananaspaloja liemineen. Kuumenna ja tarkista maku. Ripottele joukkoon runsaasti persiljaa tai korianteria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä