Jauheliha-perunavuoka

  • 10 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

165 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Arkisia reseptejä on toivottu paljon.
Tämä ruoka on valmistettu edullisista perusraaka-aineista.
Salsa antaa ruokaan makua, joten sitä kannattaa käyttää.
Voit kuitenkin käyttää erilaisia tomaattisalsoja oman maun mukaan.
Tuorejuuston voi korvata myös kermalla.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1 rkl öljyä
  • 500 g jauhelihaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 tl rakuunaa
  • 200 g valkosipulituorejuustoa
  • 1 prk Hot Habanero & Passion salsaa
  • 2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 200 g juustoraastetta
  • 500 g peruna-sipulisekoitusta

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy wokkipannussa tai isossa kattilassa.
  • Paista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla ja rakuunalla.
  • Lisää joukkoon valkosipulituorejuusto, salsa ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna.
  • Lisää juustoraaste ja peruna-sipulisekoitus, kääntele hetki kattilassa.
  • Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 175-200 asteessa noin 40-50 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut kauniin värin ja perunat tuntuvat kypsiltä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä