Hedelmäinen jauhelihamureke
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- couscous
- korppujauho
- salsakastike
- jauheliha
- tacomauste
- valkosipulinkynsi
- sipuli
- Santa Maria American bbq Dipsauce Smoky Sourcream
- tomaatti
- juustoraaste
Tämä jauhelihamureke on ihanan mehevä ja maistuu jännästi hedelmälle ja ihanalle juustolle.
Hedelmäinen jauhelihamureke
1 dl couscousia tai korppujauhoja
n. 300 g hedelmäistä dippiä (salsakastike)
400 g jauhelihaa
2 tl tacomaustetta
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 sipuli silppuna
150 g Santa Maria American BBQ Dipsauce Smoky Sourcream
1 tomaatti viipaleina
100 g juustoraastetta
Mittaa couscous tai korppujauhot kulhoon ja kaada joukkoon hedelmäinen dippi.
Sekoita ainekset tasaiseksi ja anna seistä viitisen minuuttia.
Lisää joukkoon jauheliha, tacomauste, hienonnetut valkosipulinkynnet ja sipulisilppu.
Sekoita murekemassa tasaiseksi.
Muotoile mureke pyöreäksi uunivuokaan tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paina murekkeeseen keskelle reilun kokoinen kolo ja täytä se juustodipillä.
Laita juustodipin päälle tomaattiviipaleita ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes mureke näyttää kypsältä.
Tarjoa seuraksi perunoita tai perunasosetta ja raikasta salaattia.