Raparperi-kaurapaistos ja vanilja-valkosuklaavaahto

Uusimmat reseptit
Advertising information
Tätä tulee tehtyä syksyisin aina kotimaisista ompuista, mutta nyt tyhjentelin pakkasta ja löysin pussillisen raparperia.
Raparperi-kaurapaistos ja vanilja-valkosuklaavaahto
n. 5 dl raparperia
n. 1 dl sokeria
Laita raparperit ja sokeri kattilaan ja keittele muutama minuutti, kunnes raparperi pehmenee. Mausta halutessasi kanelilla.
Tee kuorrute joko kattilassa ainekset kiehauttamalla tai käsin kulhossa ryynimäiseksi nyppimällä.
100g margariinia
1dl sokeria
3dl kaurahiutaleita
1tl vaniljasokeria
Kaada
raparperipalat uunivuokaan, laita päälle margariini-kauraseos. Paista
225-asteisessa uunissa, kunnes pinta saa hieman väriä.
Vanilja-valkosuklaavaahto
2,5dl Flora Vanillaa
100g valkosuklaata
Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, lisää joukkoon mikrossa tai vesihauteessa sulatettu valkosuklaa.
Tarjoa lämmin paistos vanilja-valkosuklaavaahdon, tai vaniljajäätelön kanssa.