Raparperi-kaurapaistos ja vanilja-valkosuklaavaahto

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

62 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tätä tulee tehtyä syksyisin aina kotimaisista ompuista, mutta nyt tyhjentelin pakkasta ja löysin pussillisen raparperia.

Raparperi-kaurapaistos ja vanilja-valkosuklaavaahto


n. 5 dl raparperia
n. 1 dl sokeria

 

Laita raparperit ja sokeri kattilaan ja keittele muutama minuutti, kunnes raparperi pehmenee. Mausta halutessasi kanelilla.

Tee kuorrute joko kattilassa ainekset kiehauttamalla tai käsin kulhossa ryynimäiseksi nyppimällä.

100g margariinia
1dl sokeria
3dl kaurahiutaleita
1tl vaniljasokeria

Kaada
raparperipalat uunivuokaan, laita päälle margariini-kauraseos. Paista
225-asteisessa uunissa, kunnes pinta saa hieman väriä.

Vanilja-valkosuklaavaahto

2,5dl Flora Vanillaa
100g valkosuklaata

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, lisää joukkoon mikrossa tai vesihauteessa sulatettu valkosuklaa.

Tarjoa lämmin paistos vanilja-valkosuklaavaahdon, tai vaniljajäätelön kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä