Puolukkavispipuuro

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 8 Annosta
puolukkavispipuuro

Vispipuuro on perinteinen välipala tai jälkiruoka, jonka suosio on hiipunut, vaikka puurossa onkin runsaasti muuntelumahdollisuuksia. Tässä perinteisen puolukkavispipuuron resepti, jota voit tuunailla samassa suhteessa muilla marjoilla tai hedelmillä.

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 1 l vettä
  • 200 g puolukoita
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 ½ dl mannasuurimoita

Valmistusohje

  • Mittaa vesi kattilaan ja lisää joukkoon puolukat ja sokeri.
  • Anna kiehua hiljalleen noin 5-10 minuuttia.
  • Lisää mannasuurimot ja jatka kypsennystä vielä noin 5-10 minuuttia.
  • Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella tai yleiskoneella.
  • Tarjoa puolukkavispipuuro vaikka välipalaksi.

Kauppalista

Yhteistyössä