Karpalo-rahkaletut

  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Paista syksyyn ja talveen sopivat maistuvat rahkaletut, jonka taikinaa on lupa tuunailla erilaisilla leivontamausteilla.

Advertising information

Ainekset

Karpalo-rahkaletut:
  • 3 kananmunaa
  • 200 g vaniljarahkaa
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ dl ruokosokerisiirappia
  • 1 dl karpaloita
  • ripaus kanelia TAI
  • ripaus kardemummaa
Paistamiseen:
  • voita TAI
  • margariinia
Lisäksi:
  • 1 dl vispikermaa
  • 1-2 rkl ruokosokerisiirappia TAI
  • 1-2 rkl fariinisokeria
  • ½ tl vaniljasokeria
  • ripaus kanelia

Valmistusohje

  • Riko munat kulhoon.
  • Lisää joukkoon vaniljarahka, vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, ruokosokerisiirappi ja karpalot, sekä ripaus kanelia tai kardemummaa.
  • Anna taikinan turvota hetki.
  • Paista kuumalla pannulla voissa tai margariinissa.
  • Vaahdota vispikerma ja mausta se ruokosokerisiirapilla tai fariinisokerila, vaniljasokerilla ja ripauksella kanelia.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa kermavaahtoa lettujen kanssa.
  • Vinkki! Seuraksi sopii myös karpalot.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä