Karpalo-rahkaletut
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Karpalo-rahkaletut:
- 3 kananmunaa
- 200 g vaniljarahkaa
- 1 ½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ dl ruokosokerisiirappia
- 1 dl karpaloita
- ripaus kanelia TAI
- ripaus kardemummaa
Paistamiseen:
- voita TAI
- margariinia
Lisäksi:
- 1 dl vispikermaa
- 1-2 rkl ruokosokerisiirappia TAI
- 1-2 rkl fariinisokeria
- ½ tl vaniljasokeria
- ripaus kanelia
Valmistusohje
- Riko munat kulhoon.
- Lisää joukkoon vaniljarahka, vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, ruokosokerisiirappi ja karpalot, sekä ripaus kanelia tai kardemummaa.
- Anna taikinan turvota hetki.
- Paista kuumalla pannulla voissa tai margariinissa.
- Vaahdota vispikerma ja mausta se ruokosokerisiirapilla tai fariinisokerila, vaniljasokerilla ja ripauksella kanelia.
- Tarkista maku.
- Tarjoa kermavaahtoa lettujen kanssa.
- Vinkki! Seuraksi sopii myös karpalot.