Cappuccino-suklaa-markiisi

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Cappuccino-suklaamarkiisi 6 annosta

3 munan keltuaista
75 g sokeria (hieman vajaa desi)
100 g voita
200 g cappuccino-suklaata
2 tl Baileys-likööriä
3 dl kermaa vaahdotettuna

Vaahdota keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.

Sulata suklaa ja voi kattilassa, anna jäähtyä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää keltuaissokerivaahdon joukkoon sula, jäähtynyt suklaa-voiseos varovasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi joukkoon likööri ja kermavaahto.

Jaa annosvuokiin ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Kumoa lautasille ja sihtaa päälle kaakaojauhetta.

( Voit kastella kulhon pohjan hetkeksi kuumaan veteen, jolloin annos irtoaa kulhosta ja irtoaa paremmin.)

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä