Cappuccino-suklaa-markiisi
Uusimmat reseptit
Advertising information
Cappuccino-suklaamarkiisi 6 annosta
3 munan keltuaista
75 g sokeria (hieman vajaa desi)
100 g voita
200 g cappuccino-suklaata
2 tl Baileys-likööriä
3 dl kermaa vaahdotettuna
Vaahdota keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
Sulata suklaa ja voi kattilassa, anna jäähtyä.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Lisää keltuaissokerivaahdon joukkoon sula, jäähtynyt suklaa-voiseos varovasti sekoittaen.
Sekoita lopuksi joukkoon likööri ja kermavaahto.
Jaa annosvuokiin ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Kumoa lautasille ja sihtaa päälle kaakaojauhetta.
( Voit kastella kulhon pohjan hetkeksi kuumaan veteen, jolloin annos irtoaa kulhosta ja irtoaa paremmin.)