Mansikkasorbetti
- 15 min Työaika
- 2 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
8 annosta
- 2 kpl kananmunanvalkuaista
- 1 dl tomusokeria
- 500 g mansikkaa soseena
Valmistusohje
- Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon tomusokeri.
- Soseuta mansikat sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Sekoita soseutetut mansikat joukkoon.
- Laita seos jäätelökoneeseen noin tunniksi tai pakasta leivontakulhossa.
- Vatkaa jäätyvää seosta puolen tunnin välein muutaman kerran.
- Säilyy suojattuna pakastimessa useita viikkoja.
- Jos haluat tarjota kiinteitä sorbettipalloja, pidä seosta pakastimessa noin vuorokausi.
Vinkki!
Kokeile myös muita marjoja. Erityisesti tyrnimarjasta saat erittäin herkullisen ja väriltään upean oranssin sorbetin, joka sopii mainiosti myös juhlahetkiin.
Mansikkasorbetti on tehty myös yhteistyössä VoiceTV:n kanssa. Voit katsoa videon alta.